disco

Har varit lite osäker om jag skulle fara på Discot idag och det ska jag:D
Men det blir nog roligt. Ska till Julia kring halv sju och så ska vi fixa oss.
/Hanna

Julia och Ellinor

Igår på kvällen kom Julia och Ellinor dom var ute med Avallon. Så jaf var med dom då:)
Idag blir det att några i friidrotten typ skulle till Grans och klättra och så var det nå mer roligt. Vi ska också äta ute:) Det blir nog roligt.


Det ser ut som om det typ står WI.
/Hanna

Buss

Kom nyss hem, varit och låna en bok som jag skrev förut. Det är inget roligt väder ute, lite lite regn och kallt!!! Nu ska jag läsa lite men först ska jag kanske baka något gott haha. I detta väder:)

/Hanna

Skönheten och odjuret

Igår var jag hos Julia vi bakade kladdkaka och sen så såg vi "Skönheten och odjuret". Den är faktiskt bra haha.
Idag ska jag nog ta bussen in till stan och jag måste låna en bok, vi måste läsa en deckare på svenskan.
Sen blir det träning.

HIHI

Sommar!!!!
/Hanna

Julia ikväll!

Igår kväll var Julia och Ellie här, vi var ute och gick med Qajsa och Avallon, prata, spelade spel och så bakade vi chokladbollar. Vi gjorde en sats och det blev tre mycket stora chokladbollar åt oss var. Hihi:)
Ellie skulle sova hos mig och när vi alla tre var på väg hem från henne eftersom vi hämtat sovsaker hos Ellie så såg vi ÄLGAR! Jag tror det var en mamma och två kalvar.
Sen nu på morgonen så såg jag och Ellie en film som heter "Disturbia". Jättebra film även fast vi båda redan sett den.
Ikväll ska jag fara till Julia och vi får se vad vi hittar på.:)En bra film!!!
/Hanna


Melissa Horn-Hanna och Varonica Maggio-17år

Sitter nu och lyssnar på Melissa Horn och låten Hanna som hon då sjunger. Gillar henne, bra röst. Ellie kommer ikväll och vi får se vad vi gör. Det är ju LOV. Roligt, roligt. Är faktiskt ganska pigg nu, från umeå helgen:)
Nu spelar "17 år" i högtalarna också en bra sångare med en bra röst och det är ju Veronica Maggio som sjunger. Nu borde Ellie komma snart./Hanna

Umeå:)

Har varit på ett träningsläger i Umeå, fredag,lördag och söndag. Fredag och söndag blev ju som halv träning. Vi sov på ett vandrarhem som var jättefint. Men jag har inge bilder:( Det är typ tråkigt. Men i alla fall så har vi haft det jätteroligt. Bra mat var det också. Igår fick vi taco buffé och innan det spelade vi beatch volley. På något ställe. Det var sand inomhus haha. Roligt var det, fast det var lite segt för mig i början, men jag har ju typ aldrig spelat beach volley boll. Men det var ju roligt ändå. Vi har ju tränat också. Man är ju lite trött nu. Ha det bra.
/Hanna


Läxaaaaa!!!!!!!!!!!

Kanske kom hem kring halv tre en kort dag idag och gjort läxor typ direkt. Har typ suttit och gjort glosor. Men ikväll är det då träning och nu ska jag nog om ett tag läsa lite engelska också.:)
/Hanna

Snö:D

Dagen började med ett svenska förhör. Det var några ord vi skulle kunna:) Jag tror det gick bra, hihi. Vi hade också ett kemi förhör och då fick vi gå efter det. Då hade dom flesta i klassen hål och för mig var den i 2 timmar!
Så jag och Ellie gick och låna nå böcker och sen gick vi ner på stan.
Ikväll blir det friidrott:) Om ett tag ska jag nog göra läxan, suck.
Det har faktiskt snöat lite även fast allt typ är borta.
/Hanna

Svara på frågan haha:D

Okej, ska jag köpa en digitalkamera eller en systemkamera?
/Hanna


Vad ska Rubriken vara nu då?

Jag och Ellie gick ut med Avallon en långpromenad vi gick förbi Julia på vägen och hon hängde med:D
Sen var jag tvungen gå hem för jag hade träning. Nu har jag gjort lite Engelska och det blir nog att se Playa del Sol för mig så roligt det är och kanske Parlamentet.
/Hanna


Ni är så roliga!!!

Efter skolan (igår), så for jag och några och träna. När det då var klart så for jag, Amanda och Elin och hadlade: maräng botten, tårtbotten, grädde, godis, dricka och en liten present. Presenten var då till Moa som fyller år idag. Jaja, senare på kvällen så kom Elin och Amanda till mig och vi gjorde iordning en tårta och fixade lite i bodan. Lite ballonger, godis och chips. Jag hade sagt till Moa att hon skulle komma halv åtta medans dom andra kom ca halv sju. Jag tror hon inte visste att vi gjorde en tårta, eller?:)
Vi såg idol, åt tårta, hade det mysigt och pratade.

                                            ♥

På morgonen vaknade jag först och sedan Elin. Åt lite godis som var kvar från igår. Sen när alla var vakna och eftersom jag hade godiset intill mig så var det jag som fick kasta till alla det dom bad om för godis, hihi.
Alltså jag har nog aldrig sjungit singstar så länge, vi slog på det på morgonen kring kanske nio eller nå haha och sjöng till vi gick och åt frukost och sen då fortsatte vi att vara stjärnor och sjöng tills dom var tvungen fara hem.
Nu slänger jag in lite bilder från igår kväll och på morgonen då vi var popstjärnor haha.M som i Moa. Tårtan som vi gjorde.

Moas present från oss.      

Moa ♥

Amanda och Elin♥

Det blir Thaigarden med några fina tjejer ikväll.
Så nu måste jag göra mig klar.
/Hanna


Regn

Måste bara säga att imorse när jag skulle till bussen i morse så ösregna det typ (Kanske jag överdriver lite granna nu men,men). Blöt var man när man kom till skolan. Efter skolan for jag till Ellinor och vi gjorde lite choklad.

                                            ♥

 Ikväll blir det friidrott, vet inte om jag sträkte mig igår på träningen. Hoppas inte.
/Hanna


dghkusadhgöueogf

Kom för ett tag sedan hem från skolan med bussen och jag cyklade inte i morse för det är så sjukt kallt! Men nu ska jag nog ta mig något att äta och göra Engelskan ett tag.

/Hanna


Fredag

Det har varit en jätte bra vecka inge läxa hihi.
Tog en spruta idag, det är inför Thailand. Då fick jag skippa lite SO men vi skulle typ ändå haft bild och det var ju lite surt att jag missade det.
Syslöjd var ett av dagens ämne också, håller på med ett par tofflor. På tal om tofflor så har Ellie köpt världens snyggaste skor och Malin med hihi:D Men det är bara Ellies jag har bild på.


Ellies söta skor

Någon som ska se idol ikväll då?

/Hanna
Varit statist

Jag har inte bloggat på ett tag men,men. Igår så var jag statist för långfilmen "Jag saknar dig" jag längtar jättmycket tills den kommer. Men det är ju inte säkert att jag ens syns men hoppas.
Idag på skolan skulle vi gå ut på någon promenad och svara på några frågor i en grupp. Det tog kanske 2timmar men det var ganska roligt. Vi fick bulle och festis haha gott.
Jag har kollat lite granna på HM nu medans jag bloggade och hitta två saker jag ville ha


Jag gilla dom här tofflorna!Hihi


Och denna halsduk.

/Hanna
RSS 2.0