Första badet i havet i år!

Hej!
Vi hade det super roligt i går jag och malin. Ska lägga ut bilder.
Vi såg talang 2009 och spelade spel. Men idag har det varit super varmt. Och jag har badat! Det var is kallt fast riktigt skönt eftersom man var så varm. Vi har också stått på loppis och det var ganska roligt. :)
Men nu orkar jag inte skriva något mera så här kommer lite bilder från igår.


JORDGUBBAR är ett sommartecken!


Detta var vad vi åt.

Ha det bra /Hanna


Änterligen fredag!

Hejsan!

Man kan säga att det hära var våran sista riktiga skoldag. Nu är det bara roliga lektioner. I alla fall så har jag varit på skolan och det har varit bra tycker jag. sen näs skolan var slut så följde jag Malin och klippte sig och medans gick jag lite på stan. Sedan gick vi och hyrde film och köpte frukt som var jordgubbar och vindruvor, men också `` cheez cruncherz`` vat ej om jag har smakat, men Malin sa att dom var goda haha. :)

Malin ska sova hos mig ikväll det var därför vi köpte allt och sen får det kanske bli något mer att äta. Vi får se. Nu kommer lite bilder jag har tagit idag eller inte bara jag Elin också. Justia, vi skulle ta med oss fika den som ville till spanskan idag. Och jag bakade igår.
Och jag var ganska klantig eller väldigt eftersom jag hade ganska brottom i morse.
Jag hade lagt i kakorna i en lika dan burk som glassen på bilden (den smälta glassen på bilden rättare sagt).
Jag hade ju frysit dom. Jag kollade inte i morse tig bara någon burk och for. Senare på dagen innan spanskan uptäkte jag att jag tagit glassen!!!!!!!!!!!!!!
Så alltså blev det smält glass!!!!!!!!!!! Fast det var ganska gott om man bara tog lite. Haha.


Elin är fotografen! Men på bilden är det Cornelia, Fanny, Jag, Ellinor och Malin.


Ellinor skulle visa upp sina konster.


Kort dag idag!

Hejsan!
Idag har varit en kort dag i skolan. Och nu ska jag lägga ut några bilder från igår som jag skrev.

Fanny och jag värsta grimarser!


Ellinors hand och en hand som hon ritat ( Snyggt haha)


Sista musiken passa på att ta en bild på pianot.

Nu ska jag gå hejdå!


Onsdag

Hej en onsdag för mig betyder att kunna vara med kompisar och göra läxan. Och läxan är ju tråkigt men inte att vara med mina underbara kompisar. Onsdagar är det ju ingen träning för mig som kan både vara bra och dåligt. Strunt samma kanske inte så roligt att höra om min onsdag. Idag var sista musik och bild lektionerna tror jag. I alla fall har jag inte gjort så mycket idag, men nu ska jag på killkvällen och kanske lägger in någon bild idag eller imorgon. Hejdå!
Förlåt att jag inte bloggat!

Hejsan! Jag skriver som jag sa i förra inlägget jag ska försöka skriva mer men hinner inte!
Okej, men det har ju som varit ett litet lov och det har varit super roligt. Ellinor har kommit hem från Mallorca och jag har varit i Umeå. Hälsat på mina kusiner. Mamma och pappa har ju varit med.
Jag var på stan och köpte två linnen/tunikor och två leggings svarta och vita.
Annars så har jag inte gjort så mycket, har ju varit med kompisar. Justia har ridit hos våran spanska lärare det var jag, Malin, Ellinor, Julia, Sofie, Amanda och Arvid han var den enda killen. Men roligt var det jag och Arvid red den största hästen typ och den hette Lillan. Vill gärna dit igen. Men i alla fall så ska jag fara på friidrott idag.
Så hejdå ha det super bra!/Hanna

Oj!

Nu var det länge sen! FÖRLÅT!
Jag har helt enkelt inte hunnit med. Men nu ska jag försöka blogga mer än ty var femte dag haha. Men måste bara säga att i söndags var det super roligt att fara med dig Ellinor på grandagen. Men man luktade ko hur mycket som helst. Ojoj. Men nu är Ellinor i Spanien, Mallorca. Fuskigt, jag längtade nästan mer än henne haha. Jag längtade inte tills hon for
var inte så jag mena, men tänk att vara utomlands och ha det hur soligt som helst nästan.
Fast vi har det inte heller så dåligt väder. Idag när jag cyklade hem från skolan med Malin så var det varmt.
Och så har det ju börjat växa löv på träden. Det känns som sommar. Vi for till Malin och jag stannade där ett tag. For sedan hem och städa. En fredag? Jo men det var ju bra ändå. Har snyggt i rummet. Vi får också gäster imorgon. Då måste man ju ha det fint i sitt rum. Haha skojja. Men i alla fall så for jag till Malin senare på kvällen också och lekte ägget med hennes kusin. Det var roligt. Har ju också sett talang och nu sitter jag och bloggar. Men igår fick jag min nya mobil. Då blev jag glad. Men nu ikväll ska jag inte göra så mycket kanske äta glass. Haha. Ha det bra!
Hejdå.

Glass!

Hej idag har jag varit på stan en snabbis. Jag har också varit med Ellinor och det var roligt.
Senare har jag cyklat till Coop, för att köpa glass " Carte dór". Det ska jag äta till Robinson 2009.
Okej, inte allt. Det´skulle jag alldrig orka. Tror jag haha.
Annars idag har det inte varit så bra väder, regnigt. Så man har inte kunnat göra så mycket. Justia nu är Amandas cyckel lagad. Det var några dagar sedan men men. Nu ska jag gå och smaka glassen hoppas den smakar gott. Haha.
Hejdå

Hejhej!

Hej!

Jag bloggade inte igår för det blev för sent och det hände inte så mycket heller.

Men iallafall så har vi haft dans på idrotten. Roligt. Vi gjorde ingen dans, men det var ändå roligt. Var på stan efter skolan, med Fanny. Sen har jag ätit middag. Vet ej vad som har hänt mer typ. Men ha det bra.

/Hanna


Onsdag

Ja, idag har jag varit på skolan. Och det regnade lite när jag och pappa cyklade till skolan. I vanliga fall så brukar jag ju cykla med Amanda. Men jag har ju skrivit varför jag inte gjort det nu, men kommer. Iallafall så skulle pappa cykla till jobbet samtidigt som jag skulle till skolan. Men till lunch var det potstisburgare. Ganska gott. Godare än jag trott. Sen när jag cyklade hem från skolan så var det ju jätte regningt. Inte roligt alls.

När jag komm hem var jag väldigt blöt. Sen gjorde jag varm macka igen och ett oboy glas. Satte mig med Spanskan och nu ska jag forsätta med glosorna. Sen idag ska jag fara på teater. Det blir skojjj!

Nu ska jag som sagt göra Spanska glosorna./Hanna


Skola

Hejsan!
Det blev ju inget bloggande igår för min del så tänkte skriva om idag och igår.

IGÅR (MÅNDAG): Jag cyklade till skolan igår själv, brukar cykla med Amanda men hennes cyckel är trasig. Men vad jag vet nu så är den inne på lagning. Hoppas den blir klar snart. Till mat var det korv och mos. Sådär gott, gick att äta. Senare cyklade jag och Ellinor ochskulle ta ut en framkallning dom sa att den skulle vara klar. Men det var den inte. Får komma tillbaka på onsdag. Då blev jag lite sur. Men på vägen hem cyklade jag inte själv, Ellinor. Vi gjorde läxan och for sedan till henne eftar vi ätit. Men iallafall så ska jag nu skriva om idag.

IDAG (TISDAG): Idag har jag varit på skolan. Maten var köttfärsås och spagetti det var ju gott. Annars har jag inte gjort så mycket. Jag kom hem och gjorde varm macka. Det var också gott. Jag ska nu till Malin och vi ska göra Spanska, vi har prov på Torsdag. Men nu ska jag gå, Hejdå.

En Söndag.

Idag for jag och mamma till mormor och Håkan. Det var bra väder att sitta och fika ute i. så det gjorde vi. Senare gick jag, mamma och Qajsa (deras hund) ner till sjön. Vägen dit var fin, all snö som varit forsade nu ner för den stora diket (vad man nu ska kalla det). Men fint var det. Qajsa badade vid sjö kanten. Isen har ju inte försvunnit ännu. Men annars idag har jag gjort lite läxa och träffade Ellinor, Malin och Elin när jag kom hem från mormor, Håkan och Qajsa. Snyggt sminkade kan jag nog inte påstå att dom var, men roliga. Haha. Synd att jag inte havt någon kamera att fota dom! Hade då kunnat lägga ut det. Men nu ska jag gå!

Hejdå!

Hej!

Tog nu en bild hos Malin som jag tänker lägga ut.


Jag
Jag

En dag på stan.

Idag har jag varit på stan med pappa för att hitta en ny mobil. Änterligen. Min förra tvättades i tvättmaskinen. Men när jag änterligen har hittat en mobil så fanns den inte i den färg jag ville ha. Då blev jag lite små sur. Iallafall kan jag trösta mig med att den kommer om ungefär en vecka. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men får främmande. Men får försöka hitta på något. Haha.


Välkommen!

Hej!
Jag heter ju Hanna och är 13 år som ni kanske vet. Jag har just börjat och detta är mitt första inlägg.
Men som sagt så har jag inte mycket mer och säga. Men kan nog berätta lite om min dag. Cyklade till stan med Ellinor, Fanny  och Elin och köpte glass. Mums. Senare cyklade vi till badhus parken för att ta det lungt. Och så ångrade vi oss att vi inte tagit med oss picknick. (Iallafall jag och Fanny.) Men det var roligt ändå.
Nu på kvällen har jag varit med Ellinor och Elin och det var såklart roligt.

Had det bra! /Hanna


RSS 2.0