Mitt perfekta liv

Oj var ett tag sedan sist! Men det är ju sommarlov så...
Hur som helst, ska Malin komma hit idag och stanna till på lördag, mycket skoj! :D Åh nej nu börjar det ösregna igen! Måste säga att vädret har varit sjukt konstigt idag!

Måste bara säga att denna bok är så sjukt bra! Fick den när jag fyllde år och läste det mesta av den igår på stugan. Jag kunde liksom inte sluta. :D


Hawaii

Varit på någon ö idag med mamma, pappa, syster och Malin:D Allt var mycket roligt förutom att en massa brämsar var där också-.-
Nu ska jag käka pizza!


Gokart

Ska nu iväg och köra gokart med Ellinor och Agnes. Bra födelsedagspresent:D Sedan blir det stranden!
Fast har skitbrottom nu så måste skynda mig! Ska vara hos Ellinor tolv...

Min dag idag

Kom idag hem från kalmar! Varit där på friidrottsläger, två tävlingar har även hunnits med! Det var varit mycket skoj men ändå sjukt skönt att komma hem!:)

Fyller 16 år idag föresten! Vaknade inte av sång i min säng. Utan på ett tåg, men det var mysigt det med:D

Det årliga vattenriget

Vi har nyss haft det årliga vattenkriget med våra kusiner. Det är så sjuktkul! Vi har haft det närtan alla år:D
Man kan väl säga att man blev ganska blöt... Vi kör inte med vattenpistoler, utan med hinkar.


Nice nice nice

Kom för ett tag sedan hem från malin. Firat att hon fyllt sexton:D GRATTIS säger man väl ändå fast det var ett tag sedan;)

I just miss you, that's all

Pitehavsbad nu med småkusinerna:D

There's like an echo in my head


Hang with me

Ligger i solen och lyssnar på min nya favorit Robyn!;) Och hoppas på att pappa kan komma hem så vi kan fara och åkar ring. Har även hunnit vara och köpa nya löparskor med pappa:D

Abcdefghijklmnopqrstuvxyz

Åh har typ suttit i en timma och fixat bloggen, saker son ni läsare knappt märker! Har nämligen gjort bloggen bredare, kommer på så sätt kunna sätta in större bilder! Och när man äntligen kommer på hur man gjort, så var det så enkelt...;) Märker nu att rubriken kommer utanför om jag skriver den för lång. Så jag får hålla mig till lagom korta rubriker haha. Orkar inte fixa det nu. Jaja, ska nog lägga mig snart. Blir kanske en tur med båten imorgon, hoppas ringen följer med!:)

Vackra stenskär

Varit med mamma och pappa på stenskär! Där även Ellinor höll till med sina päron:D Så otroligt vackert det är där. Jag och Ellie gick även på en promenad en bit på ön. Själv blev jag rädd när en räv rasslade till i skogen och sparng iväg. Första gången jag ser en räv ''ordentligt'' tror jag!:D

Robyn i fredags , SÅ BRA!:D

Stars in space

Jag och pappa for iväg med båten på morgonen, jättefint väder!
Kring tolv stack jag och Ellinor ner till stan, kändes som om det var jättelänge sedan! Hittade i alla fall ett par svarta byxor som jag klippte av till shorts. Och även ett glasögonfodral för mina älskade solglasögon!:D En present till Malin hittades också! Nödvändig shopping.


Ibland undrar jag om alla kan ändrasSett fotboll med Malin idag och fixat en ny header. Tryck f5 om ni inte ser den. Inte så märkvärdig men bättre än den förra tycker jag i alla fall:)
Nu ska jag och Malin köra moppe bort till näsudden för att träffa Ellinor, BYE!:D

RSS 2.0