Lalalalalalalalalala


Det var på tiden.

Vaknade strax innan tio, man kan ju inte sova längre! Tror att det är eftersom man gått upp tidigt för skolan hela veckan! På tal om skolan så har ju den börjat! :D Hoppas att min klass och allt kommer bli super!
När jag och mamma skulle hem från stan hoppade min cykelkedja kul. Men för att se något positivt i det så har jag idag lärt mig att fixa en sådan situation!

Var även på bio och såg försvunnen igår med Ellinor!:D Måste säga att filmen kunde vara spännande och så men den hade kunnat vara bättre...

I'm glad you came

Okej har två måsten idag. Köpa nya converse och sedan julia klippa mig! Ingen stor förändring bara topparna ;)
Detta är också ett måste, fast det ska inte göras idag. Jag måste köpa en ny mobil, har tappat den så många gånger. Dom som ringer mig hör knappt vad jag säger. Vill ha en iphone 5 men kommer nog varken orka vänta eller ha råd med en. Så en 4 passar nog bättre då... Fast jag vill ha en 5 :(

Nu ska jag göra lunch och sedan trampar jag iväg till julia!

The notebook

Gah! Igår såg jag då bridesmaids, så fruktasnvärt rolig! Jag brukar inte kunna skratta åt filmer, men åt denna gjorde jag det. Åh vill se den igen :)
Dåligt väder idag så jag såg the notebook. Känns som om jag sett den en gång för jättejättejättelänge sedan. För vissa scener kände jag igen. Hur som så var den mycket bra den också!
Och nu kom jag nyss hem från stan med malin. Är ute efter ett par vita converse. Men det är en sak jag lagt märke till. Jag behöver storlek 4 och då är conversemärket jättelitet men och jag tar storlek 4.5 är det ett större märke. Funderar seriöst på att ta en större sko för att få ett större märke ;)

Ja små lammungar är väl inte så fel haha!

Bridesmaids

Har slappat så sjukt mycket idag. Malin kom hit coh vi spelade spel ute i solen!
Snart ska jag fara på bio med mamma, hennes kompis och min moster! Rubriken avslöjar nog vilken film vi ska se, och jag har fått för mig att den ska vara väldigt bra!;)


Jag som aldrig bloggar

Legat ute och solat idag, värmen har äntligen kommit tillbaka! Har nästan trott att hösten hade kommit på riktigt;) Och så fick jag även ett städryck, så mitt rum är mycket fint nu! Och nu kan man se soffan som legat under alla kläder! Otroligt!

Kvällen har sedan spenderats med Julia! :D

Augusti

Så underbart väder ute! Hur varmt som helst, fast man börjar märka på kvällarna att det är slutet av sommaren. Nej inte tänka så nu va? ;)

Nä nu ska jag ut!

RSS 2.0