Lite bilder av Thailand!♥

Men det är helt galet länge sen jag blogga, typ en månad sen!
Men kanske blir det en föbättring.
Jag har ju varit i Thailand, vi for den 1-19 januari. Nog fick man lite hemlängtan i slutet men när man tog det sista doppet i havet var det tråkigt! Snorklingen har varit helt fantastisk! Fiskarna är så vackra och det är så coolt att havet är så klart. Vi kanske har haft ca +30, en dag regnade bort sen kanske det var 5 dagar det kom en regnskur. Jag har ju inte berättat vart jag varit; tre nätter i Bangkok, sen sex nätter i Ao nang, fyra nätter på en ö som heter Koh Mook, sedan fyra dagar till i Ao nang.
Här kommer lite bilder.


Bangkok, tagen från hotellets tak.


Ett vattenfall man kunde bada i. Men där man kunde bada syns inte. Denhär bilden var iallafall tagen när vi var skulle på elefant tur. Men först åkte man bil inte så långt ifrån vattenfallet och gick dit. Sedan gick man tillbaka för att sätta sig ännu en gång i bilen och åka till elefanterna.

Här rider jag och pappa, pappa sitter baki mig i en vad kan man kalla det en stol man kan sitta två i. Elefant skötaren fråga mig om jag ville sitta där han satt. Det ville jag haha:)

Matar fidkarna.

Haha:)När vi skulle hem från Koh Mook så stannade vi vid ett ställe där det fanns apor. En av aporna hälsade på på båten.

Jag tor dettta är i Ao nang.

Hitta den på phra nang beach!
Jaja får ladda upp mer bilder sen. Det här var inte så många.
Idag ska jag och Ellie på stan. Igår somnade jag jätte tidigt och ska nog lägga mig igen så jag orkar vara uppe idag:)
/Hanna

RSS 2.0