Sol

Jag vet att jag varit dålig på att blogga.
Igår konfrimerades jag och sen efter vi varit i kyrkan for vi hem och åt middag med släkten typ.;) Det var trevligt. Våra kusiner har också kommit hit elina och emmy, underbart!
Idag gick vi på stan och med deras moder. Jag shoppade bara en svart linne men det får räcka. Ganska konstigt att jag inte köpte mer det är sjukt mycket rea nu på stan! Jaja man hittar inte alltid något.
Ikväll ska jag fara på moppekurs, vilket inte är så roligt-.- Men det är tur att malin är där:)
Nu måste jag läsa klart läxan som vi fick förut och sen funderar jag på att fara ut och springa? Men det är eftersom jag är ganska lat jag tvekar.

Hemma

Nu är jag hemma och det känns skönt för jag är trött. Kan faktiskt erkänna att jag längtat hem lite granna mot slutet även fast det varit väldigt roligt!
Vi har haft bra väder för det mesta. Trots det har jag bara badat två gånger. Första gången var det ganska kallt andra gången var torsdag?
På fredag for vi in till stan och shoppade i nordstan.Man fick nästan springa mellan alla affärer för att hinna. Vi hade ca 2 och en halv timma på oss, vilket inte var så mycket. Sedan bar det av till Liseberg! Det var så sjukt kul! Jag älskar att åka karuseller bara som inte snurrar. Mina två favoriter var nog balder och kanonen. Underbart!
Jag fick med Malin i balder och så rädd hon var! Jag satt och skratta åt henne stackare.


Jag och malin sov i mitten stugan som var jätte mysig!


På promenad.
Balder!

Fanny och Viktotia

Jag köpte några ringar på H&M. Jag köpte även två tröjor en på zara och en på monki.


Göteborg

Jag kanske inte ens nämt det på bloggen att imorgon far jag till göteborg, med konfirmationen:) Så då blir det ju inget bloggande. Jag hoppas att det kommer vara jätteroligt!
Idag har jag och pappa cykalt in till loppisen och så lånade jag några böcker på biblioteket sen. Det är ju en cirkus i stan nu och djuren står ute i hagar. Dom är så gulliga och speciellt elefanterna. Tå töta!

Jag, amanda och linn på skolavslutningen:)


SOMMARLOV!

Det känns inte som om att det är sommarlov! Underbart är det att veta att man har det.


Så här såg jag ut:)
Mer bilder kommer sen
Nu blir det snart räkan!


AMANDA!!!

Ni kan aldrig tänka er vad som hände idag. Jag träffa amanda! Jag har skanat henne  så sjukt mycket! Helt underbart att se henne igen. Och en till sak vi vann brännbollenidag på skolan idag, också väääldigt roligt!
Och en annan ska är att det är skolavslutning ikväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNDERBART!
Vad ska jag mer säga at jag är glad?:D

Jag

Snart blir det att fara ut till pite havsbad där balen är. Det är så att in kära syster amanda ska gå där och det vill jag se:) Jag har faktiskt aldrig varit på en bal förut. Okej, det är nu inte så att vi ska vara med. Men jag ska se när dom går in, om ni fattar?


Igår

Vi hade det jätteroligt igår! Helt underbara tjejer jag har i min klass.
Jag tycker jag har varit dålig på att lägga upp bilder. Ändring på det nu HANNA!
Bilder från igår

Mums malin, det var gott!HAHA ida!
PUSSPUSSPUSS!!!

Jo så måste det nog vara!

Ett tag sen jag blogga. Kanske märks mer när jag varit flitig på sistone. Jaja nu är jag här igen, kanske inte med något speciellt men i alla fall,.
Jag har tävlat denna helg och förutom att det var dåligt väder, typ blåst och lite regn så gick det ganska bra. Tävlingen gick bäst på lördag även fast det var dåligare väder då. Jag missade SDOL vilket var lite synd men om man har tävling kan man ju inte vara på disco!;)
På skolan har det int hänt så mycket. Först var vi på norrstrand med klassen och sedan for vi till skolan.
Ikväll blir det att vara alla tjejer i klassen tror jag? Vi ska hur som helst grilla hos mig och hoppas det inte blir nå regn.

Är jag så dålig på att förklara som alla säger? Alla är dock bara Amanda och Linn. Men två är rätt så många! Jag vet inte om det bara är på sms jag är dålig på att skriva haha. Men jag tycker jag är duktig. Eller är det bara så att jag ha almänt tröga kompisar? Jo så måste det nog vara! :)
Okeej, det där kanske ingen fatta! Suck, är jag verkligen så dålig på att förklara? Kanske, fast jag vill inte erkänna det. Jaja nu blev det tjorvigt.

Okeeej

Nu ska vi egentligen ha NO, men våran vikarie kom aldrig haha. En halvtimma sen typ. Sköönt fast jag hade gärna gjort klart svetdningen. Men nu sitter jag i datasalen och bloggar istället.
Spanskan imorse var god. Vi hade spansk frukost, som inte var så spansk haha. Jag hade med mig muffins, underbart;)
Efter lunch är det matteprov-.- Få ser hur det går. Men varför måste vi ha prov på hela boken?! Kan man bara inte ha genomgång på det vi gjort?
7 dagar kvar till sommarlov!


Jag hade fel

Hade glömt att vi bytt träningsdagar! Idag har vi inte alls träning utan på torsdag istället.;)
Nu har jag just kommit hem från skolan.
I måndags såg vi 9ans musikklass uppträda och idag dansklassen. Dom var super bra!

8 dagar kvar till sommarlovet!

Måste cykla iväg till ellie snart. Sovmorgon idag och tid över att göra annat;)
Så nu tänkte jag blogga. Visst har jag varit bra på att blogga sista tiden haha? Idag är det kort dag vilket är att vi slutar typ 20 i tre, underbart. Ikväll är det träning!:)

Tack haha;)

Ni måste hållt tummarna hårt! Jag fick MVG haha;) Tack!
När jag kom hem från skolan for jag iväg och köpte det som behövdes till baket. Vilket var florsocker, grädde och gräddfil. Sen bakade jag muffins. Har inte smakat dom ännu men hoppas dom är goda. Jag ska ha med dom när vi ska göra den spanska frukosten på torsdag. 
Träning ikväll och nu börjar uteträningen, underbart. Och speciellt om det är så fint väder som idag.
Vi skulle ju egentligen ha matteprov på hela boken imorgon. Men det bilr på torsdag istället. Först ville jag göra bort det imorgon men nu är jag nöjd att det blev som det blev.
Snart sommarlov! Tänk typ 9 dagar.


Tog bilden från ellinor. Skolavslutning förra året! Så små vi var;)
Jaja nu måste jag snart sticka iväg till träningen.


RSS 2.0