Bad,sol och helt enkelt en bra sommar!

Hejsan alla sommar barn och alla som läser denna blogg!:)
En helt underbar dag med super värme och super sol:) Ja,ja idag har jag varit hos Ellinors mormor och har tagit bilder så här kommer dom:)Jag och en bläckfisk. Jag var inte så fin i håret haha:)


Tänkte typ ta kort på någon fjäril men jag ser den inte :)

Suddig blåklocka

Nu tar vi en fika paus tycker jag:)Lar korn!!!!!!:)

Måndag

Hejsan!
Har varit hos malin och bakar tårta och grattia på födelsedagen MALN!
Igår kollade jag på fotboll och på kvällen rodde jag, Ellinor och Malin ut med Ellinors båt "blå fasan" låter stor va?! Den är nog den minsta båt som finns på båthamnen hehe.
Här kommer lite gott och blandat!Ellie kom inte upp från båten när hon hoppat i!

Lar korn!


Super varmt!!!

Hejsan!
Jag vet, jag vet att jag inte skrivit! Förlåt. Jag har varit borta och kom hem i onsdags orkade inte skriva då och i går. Men idag har jag varit hos Ellinors mormor riktikt roligt och nu är det inte bara varmt utan SUPER VARMT!det är typ 25-26 grader och strålande sol. Nu är det sommar värme. Det är ju pite summer games nu och jag ska in och se paraden med Ellinor, Malin och Elin tror jag.
Igår tältade jag, Ellinor och Malin och vi hade det mysigt fast jag for hem på kvällen:) Men men.
Här kommer melon skålen vi åt!

Mmmmm:)OJ! (Ellies)

Bye


Varmt!

Hej!
Idag har det varit väldigt varmt enligt mig om man tänker på dom andra dagarna. Fast det har varit lite blåsigt. Idag har jag, Ellinor och Elin for till norstrands poolen och badade. Ellinor ville inte bada typ eller hon var inte i länge. Sen gick jag och Elin och badade mer. Ellinor är du nöjd nu när jag säger att jag åt en glass som heter magnum strawberry wite haha skojja!:)

Nu får vi se om jag ska vara med Elin och Malin eller bara Elin eller bara Malin haha får se vem som kommer:)


Bye


Ganska varmt!

Hejsan!

MIDSOMMAR!
Vi var hos mormor och Håkanoch deras hund Qajsa på midsommar vi kom dit på dan och det var ganska mycket folk vi åt gott sik tror jag som var rökt, det blev tårta till efter rätt och till middag blev det grillat. Kvällen blev bra sen åkte vi hem.


Idag har det faktiskt varit ganska varm och det är bra istället för att det är regn:)
Jag har läst och så har jag gjort lite frisyrer i mitt hår.
Idag har jag i alla fall också varit med Ellinor vi for till hennes mormor med hennes familj och vi var där ett tag. Vi for och kollade på fåren hos hennes mormors dom är inte hennes men vi gick dit och det var jag, Ellinor , Olle hennes lillebror och Avallon deras hund. Han stack in nosen genom stängslet och fick en stöt för det gav stötar. Han blev rädd och tjöt och sprang iväg. Stackars Avallon :( Men det blev bra sen:)
vi gick/cyklade/sprang till pottan som är en sjö inte långt från hennes mormor:) Hon hittade en jätte konstig sak på vägen hem i vattnet en mask som var svart och jätte smal.

Men nu vill jag inte eller ska inte blogga nå mera för idag jag är hos Ellinor och nu har hon ätit klart. Ellr hon har gått från bordet haha:)

Adjöss så länge

Måndag

Hejsan!
Har varit med Lisa idag och vi hade roligt vi cyklade till dollar och köpe glass haha jag tog en magnum med typ vit choklad och rosa vanilj glass, vet ej vad den heter. Lisa köpte med nötter magnum den var god:) Sen var jag med Ellinor hon gjorde en ny header till mig men det verkar blivit nå fel för den syns typ inte på bloggen. Men jag får försöka fixa det annars ber jag Ellinor hjälpa mig:)
Sen gick vi ut med Avallon ( Ellinors hund) vi hade gjort drinkar innan ocm haha var gjorda av:

Läsken sprite
Morgondrycken Juice
Svensk jordgubbe
Frukten passions frukt som var halv
En saft som jag tror var jordgubb, smultron och kiwi den var röd haha
Glas kanten var doppat i vatten och sedan i socker

Det var det ni kanske får en bild på det senare. Men den var inte god i slutet för då var det massa oblandad saft och det är inte så gott. Men vi hade det roligt.

Nu ska jag gå hejdå!

/Hanna


Sommarlov!

Hejsan!
Förlåt att jag inte bloggat och det kommer nog inte bli så mycket i sommar. Man hinner ju som inte.
Men i onsdags så var vi och grillade jag, Malin, Ellinor, Linn, Amanda, Victoria och Fanny. Det var roligt. Här kommer några bilder:


Vad är en grillning utan Marshmallows!

Grädde och choklad som botten.Linn tog en spring tur:)

Vickan kolla hit! :D

Här kommer någon bild på skolavslutningen på torsdagskvällen blev ingen bild på mig när jag var klar, vad kan man göra åt det nu?


Min ros som jag fick på skolavslutningen:)


Malin och Ellinor!

Klubban jag köpte innan båtracet den var god!:)

Nu ska jag gå Hejdå!

/Hanna

Jordgubbar!!!!!!!

Hejsan!
Idag har vi inte ätit utan rensat ett jordgubbsland flyttat och gräft.  Man blev ju så sugen på jordgubbar, i alla fall jag. JOBBIGT vi gjorde det alltså på en klassensdag. Då ska man göra roliga saker. Men vi får betalt till klasskassan och det är ju bra och nu är jag nöjd att jag varit ute och hjälpt till haha. Vet inte ännu hur mycket vi har fått ihop. Imorgon är vi lediga och på torsdag har vi skolavslutning på kvällen och på dagen är det brännboll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och 7B ska väl vinna haha det hoppas jag i alla fall. Men om ett tag ska jag till Malin efter jag ätit min pizza bit haha eller så kanske det blir två. :) Jag tog inga bilder. Nu ska jag nog äta upp pizzan och fara till Malin. Hejdå
/Hanna

Snart sommar lov!

Hej!
Ni förstår nog inte hur mycket jag längtar efetr sommarlovet!!!!!!!!!!!!!!!
Kollade vad jag skulle ha i håret och så ör Qajsa här mormors och Håkans hund. Jag var för ett tag sedan på promenad och cykeltur. Men nu ska jag äta. Hejdå!!!!!!!!!!

Glass

Hej jag har just ätit upp min glass. Haha. Kul att veta:)
Förlåt att jag inte bloggat har inte orkat. Men igår var jag på en friidrottstävling och det gick väl bra. Senare på kvällen var jag med Amanda och Ellinor och vi hade super roligt! Här kommer lite bilder från igår.


Stor bubbla! Haha

Ellinor trodde den stora runda vita saken på bilden var en igelkott! Hon
sa " Kolla en igelkott" Annars var det en boll :)

Lack skor eller är hon blöt?

Att du vågar Ellinor!

Ellinor och Amanda hittade en godispåse på en av båtarna och åt såklart lite.
Själv smakade jag inte men dom tycket det var gott. Haha :)

Nu har jag inget mera att skriva för idag. Kanske kommer något mer ikväll. Hejdå

Onsdag

Hej idag har jag varit i skolan och jag har ju "Hälsans Kemi" på temat. Det är jätte roligt.
Idag har jag gjort fotsalt hela dagen, haha. Men det är roligt. Vi har också sett på musik klassen i 9:an. Deras förestälning var jätte bra. Skratta riktigt mycket. Idag får vi se vad jag ska göra. Hejdå.


Slutade typ halv två!

En kort dag idag alltså som ni nog redan läst "slutade typ halv två!" Haha.
Idag har vi bara kollat på tre olika uppträdande det första var våran musiklärares band och dom spelade hårdrock. Sen var det några stycken som dansade streetdance och sist var något band. Vet inte vilka.  Men nu orkar jag inte skriva nå mera för idag. Hejdå

Måndag

Hej.
Jag skrev inte igår för att jag glömde och jag hade ingen lust. Men igår var det typ 27 grader ute. Men det blev inge bad då. :/
I alla fall så har jag idag haft en rolig dag i skolan. Vi har tema vecka och vi har innan valt vad vi velat ha och jag tog hälsans kemi. Det har jag haft förr men det är super roligt. Idag gjorde jag någon salva, fotbad och typ läppsyl. Jag var med Ellinor efter skolan och det var roligt och Malin for till Cypern idag. Men nu ska jag gå hejdå.
/Hanna

RSS 2.0