Malin ikväll

Matte prov idag och hoppas det gick bra det ganska bra iallafall.
Jag och Malin var och hyrde film efter skolan, sen när jag kom hem började jag änterligen läsa den bok jag länge längtat efter att få läsa "Afrodite och olycktrasten" den fjärde boken i serien. Ikväll blir det en komedi eller Wallander. Men först ska vi se IDOL. Då ska jag sitta och mumsa på mitt godis haha. Malin har godisstopp hehe. Vad dummt att jag stter och äter godis haha.

                                                       
                                                                          Hihi

/Hanna


Hej du!

Suck................. men jag ska också säga äntligen det mesta proven i skolan är gjorda:D Eller det kanske bara var två? Haha. Har inget att skriva men jag tänkte att det var ett tag sen jag blogga:)

Hos Ellie!

Nu sitter jag hos Ellie och jag,julia och ellie skulle äta och det gjorde vi. Senare kom Elin och ännu senare kom amand och Linn roligt,roligt:D Justia, baugetterna vi skulle äta blev inte så lyckat hehe...=kolsvarta!!!!
Ja vi glömde dom i ugnen. Dom skulle typ vara där i 8-10min men råka bli lite längre, kanske 30min hehe. Men iallafall så åt vi hamburgare, pomefrites och sallad. Gottgott:D Vi såg bröllopsduellen och idol.

Haha ELLINOR!!!!!!!!
/Hanna

Skolfriidrott haha:D

Kom typ hem för ett tag sedan. Vi eller några i klassen har varit med på en skoltävling i friidrott:D Det gick inge vidare för mig men jag är ändå rätt nöjd. Vi vann staffeten och det var ju bra:D Men det har varit ganska roligt, men blev roligare på slutet. Nu vet jag inte vad som händer ska nog göra läxa och se IDOL ikväll:D
/Hanna

Höst!

Nu ser man att det börjar bli höst och inte bara att man ser utan man känner. Blåsigt, kallt och mörkt på kvällarna. Men jag tycker det är mysigt.
  
  
/Hanna


Hur ska jag göra?

Jag ska kanske tona håret men hur, slingor eller mörkare? Eller någon annan färg eller inte alls. Säg vad ni tycker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haha:D
/Hanna

hej

Hej på er:D


Vad ska ni göra idag?

Hej på er!
Ikväll så ska jag vara hos mormor vi ska äta middag och sen får vi se om jag ser IDOL där med:D Skolan var idag, själv var jag inte med på gympan eftersom jag är förkyld:( Och dom hade friidrott, jaja det är ganska varmt men blåsigt ute och nu ska jag gå:P


:)

Varit i skolan idag.
Eftersom vi ska till utomlands så tog vi någon spruta, haha den tog inge ont hehe stolt:D
Nej men sen gick jag på stan och hitta en svart 3/4 tröja, hårband, två halsband:D
Men nu ska jag nog göra lite läxa.
Ha det bra!


TV ikväll

Jag måste bara säga Ellinor TACK!
Vet inte vad som händer ikväll är nog med Ellie senare:D
Men 20.00 blir det IDOL och 21.00 blir det Andra Avenyn haha. Det blir ju roligt men det blir mycket TV. Men finns bra program så måste man ju se det eller?????????


Vad tycker ni om mina pizza mackor som jag gjorde till mig och Ellie? När hon fixade min header:)

Elin och Ellie kollade bilder:D

/Hanna


Ny header!

Ellinor har fixat en ny header till mig!:D Vad tycker ni?
www.ellinornystrom.blogg.se

Nu ska jag, Ellie och Elin gå ut.
/Hanna


Friidrott!

Hej allihop!
Den hära helgen som har varit har varit toppen:D
Fredag for vi till skolan vi sovde på. Ni undrar säkert vad jag gjorde dära. Det var en friidrotts tävling det var ingen vanlig tävling men jag orkar inte förklara. Vi var då dära till på Söndag när vi for hem. Men vi har haft det roligt haha. Jaja, har inga bilder hehe. Men det blev inte att jag tog några. Men idag var det skola och nu ska jag göra lite läxor, suck.

/Hanna


RSS 2.0